Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food processing machinery. Vegetable peelers. Safety and hygiene requirements
Automaticky přeložený název:
Strojní zařízení na zpracování potravin. Škrabka na zeleninu. Bezpečnostní a hygienické požadavky
NORMA vydána dne 1.7.2012
Označení normy: GOST R 54424-2011
Datum vydání normy: 1.7.2012
Kód zboží: NS-403305
Počet stran: 36
Přibližná hmotnost: 108 g (0.24 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
1.1.2015
NEPLATNÁ
1.7.1989
1.1.1974
1.1.1982
NEPLATNÁ
1.6.1993
1.1.1986
Poslední aktualizace: 13.11.2024 (Počet položek: 2 210 764)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.