Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food concentrates. Methods for determination of organoleptic properties, preparedness of concentrates for using and evaluation of suspension dispersity
Automaticky přeložený název:
Food koncentrátů. Metody pro stanovení organoleptických vlastností, připravenosti koncentrátů pro použití a vyhodnocení zavěšení dispersity
NORMA vydána dne 1.1.1979
Označení normy: GOST 15113.3-77
Datum vydání normy: 1.1.1979
Kód zboží: NS-381153
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 8.84
NEPLATNÁ
1.1.2012
1.7.2014
NEPLATNÁ
1.7.1969
NEPLATNÁ
1.7.1969
NEPLATNÁ
1.7.1997
NEPLATNÁ
1.7.1969
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.