Norma GOST 15113.3-77 1.1.1979 náhled

GOST 15113.3-77

Food concentrates. Methods for determination of organoleptic properties, preparedness of concentrates for using and evaluation of suspension dispersity

Automaticky přeložený název:

Food koncentrátů. Metody pro stanovení organoleptických vlastností, připravenosti koncentrátů pro použití a vyhodnocení zavěšení dispersity



NORMA vydána dne 1.1.1979


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena671.30 bez DPH
671.30

Informace o normě:

Označení normy: GOST 15113.3-77
Datum vydání normy: 1.1.1979
Kód zboží: NS-381153
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Anotace textu normy GOST 15113.3-77 :

Implemented changes and corrections:

Amd. 8.84

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.