Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food concentrates. Methods for determination of organoleptic properties, preparedness of concentrates for using and evaluation of suspension dispersity
Automaticky přeložený název:
Food koncentrátů. Metody pro stanovení organoleptických vlastností, připravenosti koncentrátů pro použití a vyhodnocení zavěšení dispersity
NORMA vydána dne 1.1.1979
Označení normy: GOST 15113.3-77
Datum vydání normy: 1.1.1979
Kód zboží: NS-381153
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 8.84
NEPLATNÁ
1.1.2012
1.7.2014
NEPLATNÁ
1.7.1969
NEPLATNÁ
1.7.1969
NEPLATNÁ
1.7.1997
NEPLATNÁ
1.7.1969
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 13.11.2024 (Počet položek: 2 210 764)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.