Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Foodstuffs. Determination of trace elements. Performance criteria, general considerations and sample preparation
Automaticky přeložený název:
Potraviny. Stanovení stopových prvků. Funkční kritéria , obecné úvahy a příprava vzorků
NORMA vydána dne 1.1.2012
Označení normy: GOST R EN 13804-2010
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2012
Kód zboží: NS-404697
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.