Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionery. Method for the determination flour food swelling capacity
Automaticky přeložený název:
Cukrovinky. Způsob stanovení mouky potravin bobtnání kapacity
NORMA vydána dne 1.7.1981
Označení normy: GOST 10114-80
Datum vydání normy: 1.7.1981
Kód zboží: NS-377491
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 10.83
Amd. 5.86
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.7.1950
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 15.05.2025 (Počet položek: 2 200 082)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.