Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Public catering servis. Method of sensory evaluation of catering products quality
Automaticky přeložený název:
Veřejné stravování servis. Způsob senzorické hodnocení cateringové kvality výrobků
NORMA vydána dne 1.1.2010
Označení normy: GOST R 53104-2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2010
Kód zboží: NS-401956
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 15.08.2025 (Počet položek: 2 211 582)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.