Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Public catering servis. Method of sensory evaluation of catering products quality
Automaticky přeložený název:
Veřejné stravování servis. Způsob senzorické hodnocení cateringové kvality výrobků
NORMA vydána dne 1.1.2010
Označení normy: GOST R 53104-2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2010
Kód zboží: NS-401956
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.11.2024 (Počet položek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.