Norma DIN EN ISO 23275-2:2009-03 1.3.2009 náhled

DIN EN ISO 23275-2:2009-03

Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 2: Quantification of cocoa butter equivalents.

Automaticky přeložený název:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Ekvivalenty kakaového másla v kakaovém másle a hořké čokoládě - Část 2: Kvantitativní vyjádření ekvivalentů kakaového másla.



NORMA vydána dne 1.3.2009


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 288.50 bez DPH
2 288.50

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 23275-2:2009-03
Datum vydání normy: 1.3.2009
Kód zboží: NS-245126
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Anotace textu normy DIN EN ISO 23275-2:2009-03 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Kakaobutter-Äquivalente in Kakaobutter und Zartbitterschokolade - Teil 2: Quantifizierung von Kakaobutter-Äquivalenten.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.