Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 2: Quantification of cocoa butter equivalents.
Automaticky přeložený název:
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Ekvivalenty kakaového másla v kakaovém másle a hořké čokoládě - Část 2: Kvantitativní vyjádření ekvivalentů kakaového másla.
NORMA vydána dne 1.3.2009
Označení normy: DIN EN ISO 23275-2:2009-03
Datum vydání normy: 1.3.2009
Kód zboží: NS-245126
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Kakaobutter-Äquivalente in Kakaobutter und Zartbitterschokolade - Teil 2: Quantifizierung von Kakaobutter-Äquivalenten.
NEPLATNÁ
1.2.2001
NEPLATNÁ
1.3.2009
1.3.1998
NEPLATNÁ
1.7.2014
NEPLATNÁ
1.10.2007
NEPLATNÁ
1.3.2009
Poslední aktualizace: 29.04.2025 (Počet položek: 2 197 611)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.