Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test).
Automaticky přeložený název:
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení oxidační stability (zrychlený oxidační test).
NORMA vydána dne 1.3.2009
Označení normy: DIN EN ISO 6886:2009-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2009
Kód zboží: NS-246608
Počet stran: 19
Přibližná hmotnost: 57 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Oxidationsstabilität (beschleunigter Oxidationstest).
Poslední aktualizace: 20.07.2024 (Počet položek: 2 338 064)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.