NEPLATNÁ DIN EN ISO 6886:2009-03 1.3.2009 náhled

DIN EN ISO 6886:2009-03

Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test).

Automaticky přeložený název:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení oxidační stability (zrychlený oxidační test).



NORMA vydána dne 1.3.2009


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2339.20 bez DPH
2 339.20

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 6886:2009-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.3.2009
Kód zboží: NS-246608
Počet stran: 19
Přibližná hmotnost: 57 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Anotace textu normy DIN EN ISO 6886:2009-03 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Oxidationsstabilität (beschleunigter Oxidationstest).

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.