Norma DIN EN ISO 18609:2002-03 1.3.2002 náhled

DIN EN ISO 18609:2002-03

Animal and vegetable fats and oils - Determination of unsaponifiable matter - Method using hexane extraction.

Automaticky přeložený název:

Metody zkoušení tuků a olejů - Stanovení mezmýdelnitelného podílu - Metoda používající extrakci hexanem.



NORMA vydána dne 1.3.2002


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2119.40 bez DPH
2 119.40

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 18609:2002-03
Datum vydání normy: 1.3.2002
Kód zboží: NS-244575
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Anotace textu normy DIN EN ISO 18609:2002-03 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der unverseifbaren Bestandteile - Verfahren mit Hexan-Extraktion.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.