Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Determination of low-boiling halogenated hydrocarbons in edible oils.
Automaticky přeložený název:
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení halogenovaných uhlovodíků s nízkým bodem varu v jedlých olejích.
NORMA vydána dne 1.11.2005
Označení normy: DIN EN ISO 16035:2005-11
Datum vydání normy: 1.11.2005
Kód zboží: NS-244116
Počet stran: 17
Přibližná hmotnost: 51 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung von niedrig siedenden halogenierten Kohlenwasserstoffen in Speiseölen.
NEPLATNÁ
1.4.2010
NEPLATNÁ
1.3.2014
1.11.2005
NEPLATNÁ
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.10.2003
NEPLATNÁ
1.7.2011
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 05.06.2025 (Počet položek: 2 203 778)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.