Norma DIN EN ISO 16035:2005-11 1.11.2005 náhled

DIN EN ISO 16035:2005-11

Animal and vegetable fats and oils - Determination of low-boiling halogenated hydrocarbons in edible oils.

Automaticky přeložený název:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení halogenovaných uhlovodíků s nízkým bodem varu v jedlých olejích.



NORMA vydána dne 1.11.2005


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 288.50 bez DPH
2 288.50

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 16035:2005-11
Datum vydání normy: 1.11.2005
Kód zboží: NS-244116
Počet stran: 17
Přibližná hmotnost: 51 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Anotace textu normy DIN EN ISO 16035:2005-11 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung von niedrig siedenden halogenierten Kohlenwasserstoffen in Speiseölen.

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.