Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Determination of low-boiling halogenated hydrocarbons in edible oils.
Automaticky přeložený název:
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení halogenovaných uhlovodíků s nízkým bodem varu v jedlých olejích.
NORMA vydána dne 1.11.2005
Označení normy: DIN EN ISO 16035:2005-11
Datum vydání normy: 1.11.2005
Kód zboží: NS-244116
Počet stran: 17
Přibližná hmotnost: 51 g (0.11 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung von niedrig siedenden halogenierten Kohlenwasserstoffen in Speiseölen.
NEPLATNÁ
1.4.2010
NEPLATNÁ
1.3.2014
1.11.2005
NEPLATNÁ
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.10.2003
NEPLATNÁ
1.7.2011
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 29.04.2025 (Počet položek: 2 197 611)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.