Norma DIN EN ISO 13884:2005-11 1.11.2005 náhled

DIN EN ISO 13884:2005-11

Animal and vegetable fats and oils - Determination of isolated trans isomers by infrared spectrometry.

Automaticky přeložený název:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení izolovaných trans izomerů metodou infračervené spektrometrie.



NORMA vydána dne 1.11.2005


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena2 072.50 bez DPH
2 072.50

Informace o normě:

Označení normy: DIN EN ISO 13884:2005-11
Datum vydání normy: 1.11.2005
Kód zboží: NS-243146
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN

Kategorie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Anotace textu normy DIN EN ISO 13884:2005-11 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung isolierter trans-Isomere mit Infrarot-Spektrometrie.

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.