Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Determination of isolated trans isomers by infrared spectrometry.
Automaticky přeložený název:
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení izolovaných trans izomerů metodou infračervené spektrometrie.
NORMA vydána dne 1.11.2005
Označení normy: DIN EN ISO 13884:2005-11
Datum vydání normy: 1.11.2005
Kód zboží: NS-243146
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung isolierter trans-Isomere mit Infrarot-Spektrometrie.
NEPLATNÁ
1.3.2014
NEPLATNÁ
1.7.2011
NEPLATNÁ
1.10.2003
NEPLATNÁ
1.7.2011
1.10.2003
1.10.2003
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 29.04.2025 (Počet položek: 2 197 611)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.