Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food processing machinery - Machines for processing fresh and filled pasta (tagliatelle, cannelloni, ravioli, tortellini, orecchiette and gnocchi) - Safety and hygiene requirements.
Automaticky přeložený název:
Potravinářské stroje - Stroje pro zpracování čerstvých a plněných těstovin (tagliatelle, cannelloni, ravioli, tortellini, orecchiette a gnocchi) - Bezpečnostní a hygienické požadavky.
NORMA vydána dne 1.10.2011
Označení normy: DIN EN 15774:2011-10
Datum vydání normy: 1.10.2011
Kód zboží: NS-227977
Počet stran: 74
Přibližná hmotnost: 222 g (0.49 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Nahrungsmittelmaschinen - Maschinen zur Herstellung von frischen und gefüllten Teigwaren (Tagliatelle, Cannelloni, Ravioli, Tortellini, Orecchiette und Gnocchi) - Sicherheits- und Hygieneanforderungen.
NEPLATNÁ
1.5.2012
1.2.2010
NEPLATNÁ
1.11.2011
NEPLATNÁ
1.1.2013
1.6.2013
NEPLATNÁ
1.4.2012
Poslední aktualizace: 30.04.2025 (Počet položek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.