Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food processing machinery - Fish heading and filleting machines - Safety and hygiene requirements.
Automaticky přeložený název:
Potravinářské stroje - Ryby nadpis a filetování stroje - Bezpečnostní a hygienické požadavky.
NORMA vydána dne 1.1.2013
Označení normy: E DIN EN 15467:2013-01
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2013
Kód zboží: NS-284360
Počet stran: 35
Přibližná hmotnost: 105 g (0.23 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Nahrungsmittelmaschinen - Fischköpf- und -filetiermaschinen - Sicherheits- und Hygieneanforderungen.
Poslední aktualizace: 30.04.2025 (Počet položek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.