Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mechanical dishwashing resistance of utensils - Part 5: Rapid test for ceramic catering articles.
Automaticky přeložený název:
Mechanická odolnost nádobí pro domácnost v myčkách na nádobí - Část 5: Rychlá zkouška keramických předmětů pro catering.
NORMA vydána dne 1.6.2006
Označení normy: DIN EN 12875-5:2006-06
Datum vydání normy: 1.6.2006
Kód zboží: NS-222312
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Materiály a výrobky přicházející do styku s potravinami
Kuchyňské nádobí, stolní nádobí, příbory
Spülmaschinenbeständigkeit von Gegenständen - Teil 5: Schnellverfahren für keramische Gegenstände für den gewerblichen Gebrauch.
NEPLATNÁ
1.5.1999
NEPLATNÁ
1.6.2008
NEPLATNÁ
1.8.2012
1.8.2005
1.3.2002
1.6.2006
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 08.06.2025 (Počet položek: 2 203 914)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.