Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food hygiene - Commercial dishwashing - Hygiene requirements, testing.
Automaticky přeložený název:
Hygiena potravin - Commercial mytí nádobí - Hygienické požadavky, zkoušení.
NORMA vydána dne 1.8.2012
Označení normy: DIN SPEC 10534:2012-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.8.2012
Kód zboží: NS-253204
Počet stran: 107
Přibližná hmotnost: 352 g (0.78 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Lebensmittelhygiene - Gewerbliches maschinelles Spülen - Hygieneanforderungen, Prüfung.
Poslední aktualizace: 24.11.2024 (Počet položek: 2 206 712)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.