Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of the food chain - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of food-borne pathogens - Detection of botulinum type A, B, E and F neurotoxin-producing clostridia.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravinového řetězce - polymerázová řetězová reakce (PCR) pro detekci potravinových patogenů - detekce typu botulinum A, B, E a F neurotoxin produkující klostridií.
NORMA vydána dne 1.3.2014
Označení normy: DIN CEN ISO/TS 17919:2014-03
Datum vydání normy: 1.3.2014
Kód zboží: NS-219073
Počet stran: 57
Přibližná hmotnost: 171 g (0.38 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Polymerase-Kettenreaktion (PCR) zum Nachweis von pathogenen Mikroorganismen in Lebensmitteln - Nachweis von Botulinum-Neurotoxin Typ A, B, E und F produzierenden Clostridien.
NEPLATNÁ
1.6.2009
NEPLATNÁ
1.5.2011
NEPLATNÁ
1.1.2005
NEPLATNÁ
1.1.2005
1.4.2013
1.6.2013
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 19.05.2025 (Počet položek: 2 201 616)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.