Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Guidelines on preparation and production of culture media - Part 2: Practical guidelines on performance testing of culture media.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin a krmiv - Pokyny pro přípravu a výrobu kultivačních půd - Část 2 : Praktické pokyny pro testování výkonnosti kultivačních půd.
NORMA vydána dne 1.5.2011
Označení normy: DIN CEN ISO/TS 11133-2:2011-05
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.5.2011
Kód zboží: NS-219026
Počet stran: 36
Přibližná hmotnost: 108 g (0.24 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Anleitung für die Vorbereitung und Herstellung von Nährmedien - Teil 2: Praktische Anleitung zur Leistungsprüfung von Nährmedien.
Poslední aktualizace: 28.04.2025 (Počet položek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.