Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food hygiene - Retail bake-off stations - Hygienic requirements.
Automaticky přeložený název:
Hygiena potravin - Maloobchodní péct-off stanice - Hygienické požadavky.
NORMA vydána dne 1.9.2014
Označení normy: DIN 10535:2014-09
Datum vydání normy: 1.9.2014
Kód zboží: NS-182678
Počet stran: 19
Přibližná hmotnost: 57 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Lebensmittelhygiene - Backstationen im Einzelhandel - Hygieneanforderungen.
NEPLATNÁ
1.6.2011
NEPLATNÁ
1.2.2012
NEPLATNÁ
1.8.2012
NEPLATNÁ
1.9.2014
1.5.2008
NEPLATNÁ
1.11.2005
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 12.09.2024 (Počet položek: 2 346 316)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.