Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Determination of fat content of cream; weighing method according to Roeder.
Automaticky přeložený název:
Stanovení obsahu tuku ve smetaně; vážení způsobu podle Roederem.
NORMA vydána dne 1.6.1976
Označení normy: DIN 10329:1976-06
Datum vydání normy: 1.6.1976
Kód zboží: NS-182415
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Bestimmung des Fettgehaltes von Rahm (Sahne); Wägeverfahren nach Roeder.
1.10.1988
NEPLATNÁ
1.10.1988
1.11.1990
1.12.1997
1.10.2004
1.8.2002
Poslední aktualizace: 09.09.2024 (Počet položek: 2 346 212)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.