Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of food-borne pathogens - Method for the detection of salmonella.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin a krmiv - polymerázová řetězová reakce (PCR) pro detekci potravinových patogenů - metoda pro detekci salmonely.
NORMA vydána dne 1.5.2013
Označení normy: DIN 10135:2013-05
Datum vydání normy: 1.5.2013
Kód zboží: NS-182171
Počet stran: 27
Přibližná hmotnost: 81 g (0.18 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Polymerase-Kettenreaktion (PCR) zum Nachweis von pathogenen Mikroorganismen in Lebensmitteln - Verfahren zum Nachweis von Salmonellen.
NEPLATNÁ
1.1.2013
NEPLATNÁ
1.12.2009
NEPLATNÁ
1.12.2009
NEPLATNÁ
1.12.2009
NEPLATNÁ
1.5.2013
NEPLATNÁ
1.11.2001
Poslední aktualizace: 28.04.2025 (Počet položek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.