Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of food and animal feed - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin a krmiv - validaci metody - Část 2: Protokol pro validaci alternativních metod (proprietární) proti referenční metodou.
NORMA vydána dne 1.1.2013
Označení normy: E DIN EN ISO 16140-2:2013-01
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2013
Kód zboží: NS-296603
Počet stran: 70
Přibližná hmotnost: 210 g (0.46 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Verfahrensvalidierung - Teil 2: Arbeitsvorschrift für die Validierung von alternativen (urheberrechtlich geschützten) Verfahren anhand eines Refernzverfahrens.
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 14.12.2025 (Počet položek: 2 251 062)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.