Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiological analysis of meat and meat products; detection of clostridium botulinum and botulinum toxin.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologický rozbor masa a masných výrobků; detekce Clostridium botulinum a botulotoxinu.
NORMA vydána dne 1.6.1988
Označení normy: DIN 10102:1988-06
Datum vydání normy: 1.6.1988
Kód zboží: NS-182148
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Německá technická norma
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen; Nachweis von Clostridium botulinum und Botulinum-Toxin.
NEPLATNÁ
1.7.2013
NEPLATNÁ
1.1.2014
NEPLATNÁ
1.1.2012
NEPLATNÁ
1.10.2005
1.8.2006
1.8.2006
Poslední aktualizace: 05.09.2024 (Počet položek: 2 346 132)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.