Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of food and animal feed - Detection of Trichinella Larvea in meat - Physical method by digestion.
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin a krmiv - zjišťování trichinel Larvea v mase - Fyzikální metoda trávení.
NORMA vydána dne 1.7.2013
Označení normy: E DIN EN ISO 18743:2013-07
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2013
Kód zboží: NS-297139
Počet stran: 19
Přibližná hmotnost: 57 g (0.13 liber)
Země: Německá technická norma (Návrh)
Kategorie: Technické normy DIN
Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Nachweis von Trichinellenlarven aus Fleischproben - Physikalisches Verdauungsverfahren.
Poslední aktualizace: 28.04.2025 (Počet položek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.