Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Čaj - Příprava nálevu pro senzorické zkoušky. (Norma přebírající anglický originál, vlastní text je součástí výtisku).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.2.2022
Označení normy: ČSN ISO 3103
Třídící znak: 580420
Katalogové číslo: 514143
Datum vydání normy: 1.2.2022
Kód zboží: NS-1048604
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tento dokument specifikuje metodu pro přípravu čajového nálevu spařením listů pro senzorické zkoušky. Norma definuje i přístroje používané k přípravě vzorků a postup úpravy vzorků.
Metoda je založena na extrakci rozpustných látek v sušeném čajovém listu čerstvě vroucí vodu, následném přelití nálevu do bílé porcelánové nebo kameninové mísy a vyšetření organoleptických vlastností spařeného listu a nálevu s přídavkem mléka, nebo bez přídavku mléka
Poslední aktualizace: 21.12.2024 (Počet položek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.