Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Mléko a mléčné výrobky - Extrakční metody pro lipidy a složky rozpustné v tuku.
NORMA vydána dne 1.9.2007
Označení normy: ČSN ISO 14156
Třídící znak: 570553
Katalogové číslo: 79498
Datum vydání normy: 1.9.2007
Kód zboží: NS-177807
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Mléko a mléčné výrobky - Extrakční metody pro lipidy a složky rozpustné v tuku Norma specifikuje metody extrakce nebo separace reprezentativní části tuku, obsahující lipidy a složky rozpustné v tuku. Podstatou metody je extrakce lipidové frakce vhodnými rozpouštědly, v případě másla a jiných vysokotučných výrobků se tato frakce separuje fyzikálním postupem.
Popsaná metoda je doporučena pro předúpravu vzorků na stanovení uvedená v ISO 15884 a ISO 15885.
Změna vydána dne 1.8.2008
Vybrané provedení:1.9.2007
1.9.2007
1.12.2009
1.11.2010
1.11.2011
1.8.2006
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 24.11.2024 (Počet položek: 2 206 712)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.