ČSN ISO 14156 (570553)

Mléko a mléčné výrobky - Extrakční metody pro lipidy a složky rozpustné v tuku.



NORMA vydána dne 1.9.2007


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena186.00 bez DPH
186.00

Informace o normě:

Označení normy: ČSN ISO 14156
Třídící znak: 570553
Katalogové číslo: 79498
Datum vydání normy: 1.9.2007
Kód zboží: NS-177807
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Kategorie - podobné normy:

Mléko a mléčné výrobky všeobecně

Anotace textu normy ČSN ISO 14156 (570553):

Mléko a mléčné výrobky - Extrakční metody pro lipidy a složky rozpustné v tuku Norma specifikuje metody extrakce nebo separace reprezentativní části tuku, obsahující lipidy a složky rozpustné v tuku. Podstatou metody je extrakce lipidové frakce vhodnými rozpouštědly, v případě másla a jiných vysokotučných výrobků se tato frakce separuje fyzikálním postupem.

Popsaná metoda je doporučena pro předúpravu vzorků na stanovení uvedená v ISO 15884 a ISO 15885.

K této normě náleží tyto změny:

ČSN ISO 14156:2007/Amd.1 (570553) Změna

Změna vydána dne 1.8.2008

Vybrané provedení:
Česky -
Tištěné (62.00 CZK)


Zobrazit všechny technické informace
62.00


SKLADEM

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.