Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C.
NORMA vydána dne 1.9.2007
Označení normy: ČSN ISO 13559
Třídící znak: 560644
Katalogové číslo: 79495
Datum vydání normy: 1.9.2007
Kód zboží: NS-177729
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato česká norma specifikuje metodu stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů technikou počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C. Metoda je použitelná pro máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry. V normě se aplikuje technika očkování na povrch zde specifikované agarové půdy (5.6), jejíž všechny musí být prosté sacharidů. Naočkované plotny se inkubují aerobně při 30 °C _ 1 °C po dobu 72 h.
1.9.2007
1.12.2009
1.11.2010
1.11.2011
1.8.2006
1.11.2009
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.