Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Tavené sýry a tavené sýrové výrobky - Výpočet obsahu přidaných citrátových emulgačních činidel a okyselujících/pH regulujících činidel, vyjádřených jako kyselina citronová.
NORMA vydána dne 1.8.2007
Označení normy: ČSN ISO 12082
Třídící znak: 571302
Katalogové číslo: 79184
Datum vydání normy: 1.8.2007
Kód zboží: NS-177604
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato mezinárodní norma specifikuje metodu výpočtu přibližného obsahu přidaných citrátových činidel a okyselujících/pH regulujících činidel vyjádřených jako kyselina citronová v tavených sýrech a v tavených sýrových výrobcích
1.1.2005
1.6.2007
NEPLATNÁ
1.2.2005
1.9.2010
1.9.2010
NEPLATNÁ
1.11.2013
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.03.2025 (Počet položek: 2 232 189)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.