Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury. (Norma přebírající anglický originál, vlastní text je součástí výtisku).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.12.2020
Označení normy: ČSN ISO 11036
Třídící znak: 560034
Katalogové číslo: 511608
Datum vydání normy: 1.12.2020
Kód zboží: NS-1011301
Počet stran: 28
Přibližná hmotnost: 84 g (0.19 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tento dokument specifikuje metodu vytvoření profilu textury potravinářských výrobků (tuhých, polotuhých, tekutých) nebo nepotravinářských výrobků (např. kosmetiky).
Tato metoda je pouze jedním z přístupů analýzy senzorického profilu textury a existují i jiné metody. Tato metoda popisuje různé kroky v procesu stanovení úplného popisu texturních vlastností výrobků
Poslední aktualizace: 19.12.2024 (Počet položek: 2 216 019)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.