Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 1: Spektrofotometrická metoda s odtučňovacím postupem pomocí methanolu a kalibračními roztoky bramborové amylózy a amylopektinu voskovité rýže (Norma k přímému použití jako ČSN).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.2.2021
Označení normy: ČSN EN ISO 6647-1
Třídící znak: 461503
Katalogové číslo: 511368
Datum vydání normy: 1.2.2021
Kód zboží: NS-1016609
Počet stran: 24
Přibližná hmotnost: 72 g (0.16 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
This document specifies a reference method for the determination of the amylose content of milled rice, non-parboiled. The method is applicable to rice with an amylose mass fraction higher than 5 %.
This document can also be used for husked rice, maize, millet and other cereals if the extension of this scope has been validated by the user.
NOTE - Amylose values determined with this document can be compared with PDO and PGI legislation
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 30.05.2025 (Počet položek: 2 202 074)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.