Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda).
NORMA vydána dne 1.2.2010
Označení normy: ČSN EN ISO 1736
Třídící znak: 570830
Katalogové číslo: 84963
Datum vydání normy: 1.2.2010
Kód zboží: NS-166819
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu tuku v sušeném mléce a v sušených mléčných výrobcích. Metoda je také vhodná pro sušené mléko s obsahem tuku 40 % a více, sušené plnotučné, sušené částečně odtučněné a sušené odtučněné mléko, sušenou syrovátku, sušené podmáslí a sušené máselné sérum.
1.10.2008
1.2.2008
1.9.2006
1.9.2006
1.8.2014
1.2.2006
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.