Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Potravinářské stroje - Stroje na krájení zeleniny - Bezpečnostní a hygienické požadavky.
NORMA vydána dne 1.12.2010
Označení normy: ČSN EN 1678+A1
Třídící znak: 514070
Katalogové číslo: 87343
Datum vydání normy: 1.12.2010
Kód zboží: NS-148108
Počet stran: 48
Přibližná hmotnost: 144 g (0.32 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
A1
Tato evropská norma stanoví bezpečnostní a hygienické požadavky na provedení a výrobu strojů na krájení zeleniny, které jsou mobilní a mají maximální jmenovitý výkon menší než 3 kW. Tato evropská norma se vztahuje na stroje určené pro krájení, drcení, řezání na kostičky, okrajování a strouhání potravinářských produktů, ve kterých produkt prochází strojem. Tyto stroje jsou stroje s pevnou komorou a rotujícím nožem nebo krájecím diskem, s rotačním bubnem a pevnými noži nebo stroje s vodorovným vratným pohybem (hlavně používané na plátkování brambor).
Tato evropská norma se zabývá všemi významnými nebezpečími, nebezpečnými situacemi a událostmi týkajícími se strojů na krájení zeleniny, když jsou používány, jak je určeno a za podmínek předpokládaných výrobcem. Tato evropská norma se vztahuje na nebezpečí, která mohou nastat během uvedení do provozu, činnosti, čištění, odstraňování ucpaných potravin, plnění a výměny nástrojů, údržby a ukončení provozu stroje
1.8.2013
1.8.2013
1.6.2011
1.3.2014
NEPLATNÁ
1.10.2010
1.9.2010
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 12.03.2025 (Počet položek: 2 232 189)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.