Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Strojní aparatura na výrobu zmraženého dezertu Artisan Gelato a zmrzliny - Výkonnostní charakteristiky a spotřeba energie (Norma k přímému použití jako ČSN).
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.7.2016
Označení normy: ČSN EN 16754
Třídící znak: 142802
Katalogové číslo: 99813
Datum vydání normy: 1.7.2016
Kód zboží: NS-641451
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Technika energie a přenosu tepla obecně
Zařízení a vybavení potravinářského průmyslu
This European Standard specifies requirements and test conditions of machines for processing Artisan Gelato, ice cream and similar frozen desserts.
It defines machines performance characteristics and energy consumption, measured under specified conditions and test methods, using a reference test mix.
This European Standard applies to professional machines having a maximum capacity of 400 l, for thermal-treatment of Artisan Gelato, ice cream and similar frozen desserts listed as follows:
The machine can be factory assembled or field connected to a remote condensing unit.
The machine can include separate remote refrigeration systems for the frozen product and fresh mix and can be either air-cooled or water-cooled
Poslední aktualizace: 19.12.2024 (Počet položek: 2 216 019)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.