ČSN EN 1528-4 (560016)

Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 4: Stanovení, konfirmační zkoušky, různé.



NORMA vydána dne 1.2.1998


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena223.00 bez DPH
223.00

Informace o normě:

Označení normy: ČSN EN 1528-4
Třídící znak: 560016
Katalogové číslo: 51359
Datum vydání normy: 1.2.1998
Kód zboží: NS-146643
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Kategorie - podobné normy:

Potravinářské produkty všeobecně

Anotace textu normy ČSN EN 1528-4 (560016):

Norma je českou verzí evropské normy EN 1528-4:1996. Evropská norma EN 1528-4:1996 má status české technické normy. Tato evropská norma se skládá z následujících částí: Část 1 - Všeobecně, Část 2 - Extrakce tuku, pesticidů a PCB a stanovení obsahu tuku, Část 3 - Metody přečišťování, Část 4 - Stanovení, konfirmační zkoušky, různé. Tato čtvrtá část normy specifikuje některé doporučené metody stanovení reziduí pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) v potravinách s vysokým obsahem tuku a dále přináší konfirmační testy a výčet čisticích postupů pro odstranění přebytečných lipidů při analýze potravin, obsahujících velké množství tuku. Norma dále obsahuje tyto kapitoly: kapitolu 2 - Normativní odkazy, kapitolu 3 - Obecně, kapitolu 4 - Stanovení, kapitolu 5 - Konfirmační zkoušky, kapitolu 6 - Dodatečný čisticí postup pro velká množství tuků s využitím Calflo E a konečně informativní přílohy A a B. Norma tedy obsahuje základní postupy pro stanovení některých kontaminantů potravin významných pro hygienu výživy. ČSN EN 1528-4 (56 0016) byla vydána v únoru 1998

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.