Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Potravinářské stroje - Ramenové mixéry - Bezpečnostní a hygienické požadavky.
NORMA vydána dne 1.10.2010
Označení normy: ČSN EN 12854+A1
Třídící znak: 514020
Katalogové číslo: 86925
Datum vydání normy: 1.10.2010
Kód zboží: NS-141307
Počet stran: 40
Přibližná hmotnost: 120 g (0.26 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
A1
Tato evropská norma stanovuje bezpečnostní a hygienické požadavky na konstrukci a výrobu ramenových mixérů. Ramenové mixéry se používají v průmyslu stravování pro přípravu směsí nebo emulzí přímo ve varné nádobě, jako např. pyré, majonézy, omáčky, polévky, kompoty. Tato evropská norma se vztahuje na nebezpečí, která mohou vzniknout během uvedení do provozu, činnosti, čištění, odstraňování ucpaných potravin, plnění, výměny nástrojů, údržby a odstavení stroje z činnosti. Tato evropská norma se zabývá všemi významnými nebezpečími, nebezpečnými situacemi a událostmi týkajícími se ramenových mixérů, když jsou používány, jak je určeno, a za podmínek předpokládaných výrobcem. Tato evropská norma nepojednává o nebezpečí vibrací
NEPLATNÁ
1.1.2011
1.1.2011
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
1.12.2010
NEPLATNÁ
1.3.2010
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 11.03.2025 (Počet položek: 2 231 896)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.