Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Potravinářské stroje - Drtiče a mixéry - Bezpečnostní a hygienické požadavky.
NORMA vydána dne 1.11.2010
Označení normy: ČSN EN 12852+A1
Třídící znak: 514040
Katalogové číslo: 87102
Datum vydání normy: 1.11.2010
Kód zboží: NS-141302
Počet stran: 44
Přibližná hmotnost: 132 g (0.29 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
A1
Tato evropská norma stanovuje bezpečnostní a hygienické požadavky na konstrukci a výrobu drtičů a mixérů. Norma platí pro drtiče a mixéry mající mísu, která je během zpracovávání potraviny stacionární. Celkový objem mísy je menší než nebo roven 150 l. Stroje obsažené v této normě jsou určeny k provádění různých druhů činností, jako drcení, mixování, mísení, šlehání, při kterých se používá velký počet produktů a surovin, a jsou používány v potravinářském průmyslu a hromadném stravování, jako v restauracích, hotelích, kavárnách a pohostinstvích. Tato evropská norma se zabývá všemi významnými nebezpečími, nebezpečnými situacemi a událostmi týkajícími se drtičů a mixérů, když jsou používány, jak je určeno a za podmínek předpokládaných výrobcem. Tato evropská norma se vztahuje na nebezpečí, která mohou vzniknout během uvedení do provozu, činnosti, čištění, odstraňování ucpaných potravin, plnění, výměny nástrojů, údržby a odstavení stroje z činnost
1.4.2013
NEPLATNÁ
1.8.2000
NEPLATNÁ
1.2.2003
NEPLATNÁ
1.2.2003
NEPLATNÁ
1.10.2000
NEPLATNÁ
1.9.2009
Poslední aktualizace: 21.12.2024 (Počet položek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.