Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení titrační kyselosti.
NORMA vydána dne 1.2.1998
Označení normy: ČSN EN 12147
Třídící znak: 560418
Katalogové číslo: 26690
Datum vydání normy: 1.2.1998
Kód zboží: NS-139579
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato norma je českou verzí evropské normy EN 12147:1996. Evropská norma EN 12147:1996 má status české technické normy. Norma specifikuje metodu stanovení titrační kyselosti ovocných a zeleninových šťáv a příbuzných výrobků. Dále norma obsahuje kapitolu 2 - Normativní odkazy, kapitolu 3 - Definice a symboly, kapitolu 4 - Podstata, kapitolu 5 - Chemikálie, kapitolu 6 - Zařízení, kapitolu 7 - Postup, kapitolu 8 - Výpočet, kapitolu 9 - Shodnost, kapitolu 10 - Protokol o zkoušce, informativní Přílohu A a Přílohu B. Postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. Norma tedy stanovuje metody zjišťování (ověřování) některých kvalitativních znaků (jakosti) významných pro hygienu výživy. ČSN EN 12147 (56 0418) byla vydána v únoru 1998
1.12.1997
1.12.1997
1.10.1998
1.10.1998
1.10.1998
1.10.1998
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.11.2025 (Počet položek: 2 243 625)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.