Norma ČSN 560520-3 1.3.1995 náhled

ČSN 560520-3 (560520)

Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 3: Senzorické zkoušení.



NORMA vydána dne 1.3.1995


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena62.00 bez DPH
62.00

Informace o normě:

Označení normy: ČSN 560520-3
Třídící znak: 560520
Katalogové číslo: 17384
Datum vydání normy: 1.3.1995
Kód zboží: NS-130738
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Anotace textu normy ČSN 560520-3 (560520):

Tato část normy stanoví metody senzorického zkoušení krup, rýže, jáhel, loupané pohanky, loupaného hrachu a loupané čočky. Pro tuto část normy platí všeobecná ustanovení uvedená v ČSN 56 0520-1. Senzorické vlastnosti výrobku, barva, vzhled, vůně, chuť se posuzují podle požadavků uvedených v příslušných technických normách

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.