NORMSERVIS s.r.o.

ČSN 560520-3 (560520)

Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 3: Senzorické zkoušení.

NORMA vydána dne 1.3.1995

Česky -
Tištěné (62.00 CZK)

The information about the standard:

Designation standards: ČSN 560520-3
Classification mark: 560520
Catalog number: 17384
Publication date standards: 1.3.1995
The number of pages: 4
Approximate weight : 12 g (0.03 lbs)
Country: Czech technical standard
Kategorie: Technické normy ČSN

Annotation of standard text ČSN 560520-3 (560520):

Tato část normy stanoví metody senzorického zkoušení krup, rýže, jáhel, loupané pohanky, loupaného hrachu a loupané čočky. Pro tuto část normy platí všeobecná ustanovení uvedená v ČSN 56 0520-1. Senzorické vlastnosti výrobku, barva, vzhled, vůně, chuť se posuzují podle požadavků uvedených v příslušných technických normách