Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 11: Stanovení bobtnavosti lepku.
NORMA vydána dne 1.3.1995
Označení normy: ČSN 560512-11
Třídící znak: 560512
Katalogové číslo: 17397
Datum vydání normy: 1.3.1995
Kód zboží: NS-130714
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato část normy stanovuje metodu stanovení bobtnavosti lepku získaného z pšeničných mouk, krupic a celozrných mouk. Všeobecná ustanovení jsou uvedena v ČSN 56 0512-1
1.12.2009
1.12.2007
1.12.2009
1.6.2014
1.12.2012
1.1.2013
Poslední aktualizace: 28.12.2024 (Počet položek: 2 217 261)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.