Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a celkového obsahu aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v obilovinách, ořeších a výrobcích z nich - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie.
NORMA vydána dne 1.1.2013
Označení normy: ČSN EN ISO 16050
Třídící znak: 560006
Katalogové číslo: 92088
Datum vydání normy: 1.1.2013
Kód zboží: NS-166580
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Obiloviny, luštěniny a z nich získávané produkty
Ovoce a výrobky z ovoce
Tato mezinárodní norma specifikuje metodu stanovení aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 a jejich sumy ve vybraných typech potravin (lískové ořechy, arašídy, pistácie, fíky a prášková paprika) metodou kapalinové chromatografie s postkolonovou derivatizací po přečištění na imunoafinitní kolonce. Metoda byla validována v rámci mezilaboratorní studie
NEPLATNÁ
1.7.1999
1.1.2001
1.7.2004
1.5.2005
1.1.2013
16.7.1970
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.