Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro vaření zmrazené zeleniny.
NORMA vydána dne 1.4.1997
Označení normy: ČSN 560304
Třídící znak: 560304
Katalogové číslo: 21194
Datum vydání normy: 1.4.1997
Kód zboží: NS-130710
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tento postup vaření je určen pro rozbory a hodnocení organoleptických vlastností a je všeobecně vhodný pro všechny druhy zmrazené zeleniny
NEPLATNÁ
1.8.1998
1.8.1998
1.4.1999
2.2.1987
1.1.1996
1.10.1997
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 07.10.2025 (Počet položek: 2 237 454)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.