Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro vaření zmrazené zeleniny.
NORMA vydána dne 1.4.1997
Označení normy: ČSN 560304
Třídící znak: 560304
Katalogové číslo: 21194
Datum vydání normy: 1.4.1997
Kód zboží: NS-130710
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tento postup vaření je určen pro rozbory a hodnocení organoleptických vlastností a je všeobecně vhodný pro všechny druhy zmrazené zeleniny
NEPLATNÁ
1.8.1998
1.8.1998
1.4.1999
2.2.1987
1.1.1996
1.10.1997
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 05.03.2025 (Počet položek: 2 231 490)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.