Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro vaření zmrazené zeleniny.
NORMA vydána dne 1.4.1997
Označení normy: ČSN 560304
Třídící znak: 560304
Katalogové číslo: 21194
Datum vydání normy: 1.4.1997
Kód zboží: NS-130710
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tento postup vaření je určen pro rozbory a hodnocení organoleptických vlastností a je všeobecně vhodný pro všechny druhy zmrazené zeleniny
NEPLATNÁ
1.8.1998
1.8.1998
1.4.1999
2.2.1987
1.1.1996
1.10.1997
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.