Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení pektinových výrobků a přípravků pro nákládání a konzervování ovoce a zeleniny.
NORMA vydána dne 4.1.1967
Označení normy: ČSN 560247
Třídící znak: 560247
Katalogové číslo: 4456
Datum vydání normy: 4.1.1967
Kód zboží: NS-130683
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato norma stanoví postup při braní vzorků, smyslovém, fyzikálním, fyzikálně-chemickém a chemickém zkoušení výrobků pektinových, konzervačních prostředků pro domácnost, přípravků pro nakládání ovoce a zeleniny v domácnostech, jablečných výlisků apod. Pokud nejsou některé metody v této normě uvedeny, postupuje se podle ČSN 56 0246 - Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Podstata normalizovaných metod a postup při provádění normalizovaných zkoušek je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0247 byla schválena 4.1.1967 a nabyla účinnosti od 1.7.1967
1.3.1999
1.3.1999
1.3.1999
1.3.1999
1.3.1999
1.3.1999
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.