Norma ČSN 560247 4.1.1967 náhled

ČSN 560247 (560247)

Metody zkoušení pektinových výrobků a přípravků pro nákládání a konzervování ovoce a zeleniny.



NORMA vydána dne 4.1.1967


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena223.00 bez DPH
223.00

Informace o normě:

Označení normy: ČSN 560247
Třídící znak: 560247
Katalogové číslo: 4456
Datum vydání normy: 4.1.1967
Kód zboží: NS-130683
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Kategorie - podobné normy:

Ovoce. Zelenina
Potravinářské přísady

Anotace textu normy ČSN 560247 (560247):

Tato norma stanoví postup při braní vzorků, smyslovém, fyzikálním, fyzikálně-chemickém a chemickém zkoušení výrobků pektinových, konzervačních prostředků pro domácnost, přípravků pro nakládání ovoce a zeleniny v domácnostech, jablečných výlisků apod. Pokud nejsou některé metody v této normě uvedeny, postupuje se podle ČSN 56 0246 - Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Podstata normalizovaných metod a postup při provádění normalizovaných zkoušek je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0247 byla schválena 4.1.1967 a nabyla účinnosti od 1.7.1967

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.