Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 3: Senzorické zkoušení.
NORMA vydána dne 1.3.1999
Označení normy: ČSN 580703-3
Třídící znak: 580703
Katalogové číslo: 54302
Datum vydání normy: 1.3.1999
Kód zboží: NS-131197
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato třetí část normy stanoví popis senzorického pracoviště a způsob senzorického zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel. Dehydratované výrobky se dělí do těchto skupin: - dehydratované polévky, - dehydratované omáčky, - instantní polévky, - bujony, - hotové pokrmy, - dresinky, - ochucovadla. Senzorické vlastnosti výrobku, barva, vzhled, vůně a chuť se posuzují podle požadavků uvedených v příslušných technických normách. Všeobecná ustanovení platná pro tuto část normy jsou obsažena v ČSN 58 0703-1. Norma také (nepřímo) stanovuje některé kvalitativní znaky (jakosti) významné pro hygienu výživy, protože obsahuje požadavky na provádění metod jejich zjišťování (ověřování). ČSN 58 0703-3 byla vydána v březnu 1999. Tato část spolu s částmi 1 až 2 a 4 až 12 nahrazuje ČSN 58 0703 z 21.8.1963 v celém rozsahu
1.3.1999
1.3.1999
1.3.1999
1.3.1999
1.3.1999
1.3.1999
Poslední aktualizace: 04.11.2024 (Počet položek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.