Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Metody zkoušení pekařských výrobků (Částečně zrušena a nahrazena - viz neplatné normy).
NORMA vydána dne 8.4.1974
Označení normy: ČSN 560116
Třídící znak: 560116
Katalogové číslo: 4420
Datum vydání normy: 8.4.1974
Kód zboží: NS-130506
Počet stran: 40
Přibližná hmotnost: 120 g (0.26 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN
Tato norma stanoví postup při odběru vzorků a při fyzikálním a fyzikálně chemickém zkoušení pekařských výrobků. Norma tedy stanovuje postupy odběru vzorků pro normalizované metody zjišťování (ověřování) některých kvalitativních znaků (jakosti) významných pro hygienu výživy. ČSN 56 0116 byla schválena 8.4.1974 a nabyla účinnosti od 1.8.1975. Nahradila ČSN 56 0116 z 19.3.1964.
"Změnou a)-11/1990" se s účinností od 1.1.1991 ruší čl. 1 - 11 (nyní ČSN 56 0116 část 1 z 7.2.1990) a dále se ruší čl. 30 - 32 (nyní ČSN 56 0116 část 3 z 7.2.1990)
NEPLATNÁ
1.12.2008
NEPLATNÁ
1.6.1998
1.1.2011
1.1.2003
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.2.2009
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 03.01.2025 (Počet položek: 2 218 319)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.