NORMSERVIS s.r.o.

ČSN 560116 (560116)

Metody zkoušení pekařských výrobků (Částečně zrušena a nahrazena - viz neplatné normy).

NORMA vydána dne 8.4.1974

Česky -
Tištěné (434.00 CZK)

Informace o normě:

Označení normy: ČSN 560116
Třídící znak: 560116
Katalogové číslo: 4420
Datum vydání normy: 8.4.1974
Počet stran: 40
Přibližná hmotnost: 120 g (0.26 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Anotace textu normy ČSN 560116 (560116):

Tato norma stanoví postup při odběru vzorků a při fyzikálním a fyzikálně chemickém zkoušení pekařských výrobků. Norma tedy stanovuje postupy odběru vzorků pro normalizované metody zjišťování (ověřování) některých kvalitativních znaků (jakosti) významných pro hygienu výživy. ČSN 56 0116 byla schválena 8.4.1974 a nabyla účinnosti od 1.8.1975. Nahradila ČSN 56 0116 z 19.3.1964. "Změnou a)-11/1990" se s účinností od 1.1.1991 ruší čl. 1 - 11 (nyní ČSN 56 0116 část 1 z 7.2.1990) a dále se ruší čl. 30 - 32 (nyní ČSN 56 0116 část 3 z 7.2.1990)