ČSN 461011-6 (461011)

Zkoušení obilovin, luštěnin a olejnin - Část 6: Zkoušení obilovin - Stanovení obsahu příměsí a nečistot.



NORMA vydána dne 1.1.2002


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena120.00 bez DPH
120.00

Informace o normě:

Označení normy: ČSN 461011-6
Třídící znak: 461011
Katalogové číslo: 63984
Datum vydání normy: 1.1.2002
Kód zboží: NS-129094
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Česká technická norma
Kategorie: Technické normy ČSN

Anotace textu normy ČSN 461011-6 (461011):

Norma určuje metodu pro stanovení příměsí a nečistot v pšenici, žitu, žitovci, ječmeni (s výjimkou ječmene sladovnického), ovsu, kukuřici, prosu, čiroku, moháru a čumíze, které jsou označeny jako zemědělské výrobky a jsou určeny k průmyslovému zpracování. Složení příměsí a nečistot je pro jednotlivé druhy obilovin definováno v příslušných částech ČSN 46 1100 a ČSN 46 1200. Podstata zkoušky a způsob jejího provedení je popsán. Norma obsahuje tyto kapitoly:

  • kapitolu 1 - Předmět normy,
  • kapitolu 2 - Normativní odkazy,
  • kapitolu 3 - Termíny a definice,
  • kapitolu 4 - Podstata zkoušky,
  • kapitolu 5 - Přístroje a pomůcky,
  • kapitolu 6 - Vzorkování,
  • kapitolu 7 - Postup,
  • kapitolu 8 - Vyjadřování výsledků
  • kapitolu 9 - Protokol o zkoušce.

ČSN 46 1011-6 byla vydána v lednu 2002. Platí ale až od 1.7. 2002. Po nabytí platnosti nahradila ČSN 46 1011-6 z 11.4.1988

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.