Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Whole milk. Determination of milkfat, protein and lactose content. Guidance on the operation of mid-infrared instruments.
Přeložit název
NORMA vydána dne 15.3.2000
Označení normy: BS ISO 9622:1999
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 15.3.2000
Kód zboží: NS-967855
Počet stran: 34
Přibližná hmotnost: 102 g (0.22 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.04.2025 (Počet položek: 2 197 259)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.