Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Whole milk. Determination of milkfat, protein and lactose content. Guidance on the operation of mid-infrared instruments.
Přeložit název
NORMA vydána dne 15.3.2000
Označení normy: BS ISO 9622:1999
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 15.3.2000
Kód zboží: NS-967855
Počet stran: 34
Přibližná hmotnost: 102 g (0.22 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.