Norma BS EN 14333-1:2004 15.10.2004 náhled

BS EN 14333-1:2004

Non fatty foods. Determination of benzimidazole fungicides carbendazim, thiabendazole and benomyl (as carbendazim). HPLC method with solid phase extraction clean up.

Automaticky přeložený název:

Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení benzimidazolových fungicidů: karbendazimu, thiabendazolu a benomylu (jako karbendazimu) - Část 1: HPLC metoda s přečištěním extrakcí na pevnou fázi.



NORMA vydána dne 15.10.2004


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena4490.30 bez DPH
4 490.30

Informace o normě:

Označení normy: BS EN 14333-1:2004
Datum vydání normy: 15.10.2004
Kód zboží: NS-85616
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Anotace textu normy BS EN 14333-1:2004 :

ISBN: 0 580 44607 7 Status: Definitive

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.