Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable products. Determination of soluble solids. Refractometric method.
Automaticky přeložený název:
Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení obsahu rozpustné sušiny - Refraktometrická metoda.
NORMA vydána dne 2.12.2003
Označení normy: BS ISO 2173:2003
Datum vydání normy: 2.12.2003
Kód zboží: NS-112418
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 0 580 43012 X Status: Under Review
25.11.2004
28.2.2007
24.1.2005
24.1.2005
25.11.2003
1.12.2003
Poslední aktualizace: 06.05.2025 (Počet položek: 2 198 779)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.