Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable products. Determination of soluble solids. Refractometric method.
Automaticky přeložený název:
Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení obsahu rozpustné sušiny - Refraktometrická metoda.
NORMA vydána dne 2.12.2003
Označení normy: BS ISO 2173:2003
Datum vydání normy: 2.12.2003
Kód zboží: NS-112418
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 0 580 43012 X Status: Under Review
25.11.2004
28.2.2007
24.1.2005
24.1.2005
25.11.2003
1.12.2003
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 01.06.2025 (Počet položek: 2 202 789)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.