Norma BS ISO 2173:2003 2.12.2003 náhled

BS ISO 2173:2003

Fruit and vegetable products. Determination of soluble solids. Refractometric method.

Automaticky přeložený název:

Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení obsahu rozpustné sušiny - Refraktometrická metoda.



NORMA vydána dne 2.12.2003


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena4517.60 bez DPH
4 517.60

Informace o normě:

Označení normy: BS ISO 2173:2003
Datum vydání normy: 2.12.2003
Kód zboží: NS-112418
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Anotace textu normy BS ISO 2173:2003 :

ISBN: 0 580 43012 X Status: Under Review

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.