Norma BS EN 14132:2009 30.6.2009 náhled

BS EN 14132:2009

Foodstuffs. Determination of ochratoxin A in barley and roasted coffee. HPLC method with immunoaffinity column clean-up.

Automaticky přeložený název:

Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v ječmeni a pražené kávě - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce.



NORMA vydána dne 30.6.2009


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena4641.00 bez DPH
4 641.00

Informace o normě:

Označení normy: BS EN 14132:2009
Datum vydání normy: 30.6.2009
Kód zboží: NS-85334
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS

Kategorie - podobné normy:

Káva a náhražky kávy

Anotace textu normy BS EN 14132:2009 :

ISBN: 978 0 580 64239 5 Status: Confirmed

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.