Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Foodstuffs. Determination of trace elements. Determination of lead, cadmium, zinc, copper, iron and chromium by atomic absorption spectrometry (AAS) after ash drying.
Automaticky přeložený název:
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení olova, kadmia, zinku, mědi, železa a chrómu atomovou absorpční spektrometrií (AAS) po zpopelnění.
NORMA vydána dne 2.4.2003
Označení normy: BS EN 14082:2003
Datum vydání normy: 2.4.2003
Kód zboží: NS-85264
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Britská technická norma
Kategorie: Technické normy BS
ISBN: 0 580 41523 6 Status: Confirmed
15.6.1997
15.6.1997
31.3.2008
31.3.2008
30.6.2009
NEPLATNÁ
31.1.2009
Poslední aktualizace: 02.09.2025 (Počet položek: 2 230 856)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.